Βράβευση έργου μαθητριών σε διαγωνισμό για τον Πόντο

Το έργο ζωγραφικής με τίτλο “Ξεριζωμός” των μαθητριών Χαρταμπά Σταυρούλα και Μιχαήλ Δέσποινα συμμετείχε στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό για τον Πόντο “Ποντιακός Ελληνισμός, μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον” και βραβεύτηκε στην κατηγορία έργων ζωγραφικής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Υπεύθυνος της ομάδας του έργου ήταν ο εκπαιδευτικός Ουρεϊλίδης Αλέξανδρος ΠΕ81.

Περισσότερα

Έπαινος μαθητή στον Πανελλήνιο διαγωνισμό κατασκευής φωλιάς

Ο μαθητής του σχολείου μας Χρήστος Γεωργαντάς έλαβε έπαινο από τη συμμετοχή του στον πανελλήνιο διαγωνισμό κατασκευής ξύλινης φωλιάς για πουλιά που διοργάνωσε το 2ο ΕΠΑΛ Γαλατσίου.

Περισσότερα

Δωρεά γραφικής ύλης στα χωριά SOS

Μαθητές και εκπαιδευτικοί του σχολείου μας συγκέντρωσαν γραφική ύλη και την δώρισαν στα παιδικά χωριά SOS. Η παράδοση της γραφικής ύλης έγινε την Τετάρτη 22/12/2022. Τα παιδικά χωριά SOS ευχαρίστησαν το σχολείο για την κίνηση αυτή με την παρακάτω επιστολή.

Περισσότερα

Υποβολή δικαιολογητικών για προφορική ή γραπτή εξέταση υποψηφίων

Σας ενημερώνουμε για τον τρόπο εξέτασης των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων, καθώς και τη διαδικασία χορήγησης των γνωματεύσεων/αποφάσεων/αξιολογικών εκθέσεων που αφορούν στους υποψηφίους (μαθητές τελευταίας τάξης και αποφοίτους), οι οποίοι θα συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ για εισαγωγή στις Σχολές ή τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο…

Περισσότερα

Προσφορά μακέτας Ζαρίφειου Ακαδημίας στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Παραδόθηκε από το 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης στο Δήμο Αλεξανδρούπολης η μακέτα της Ζαρίφειου Ακαδημίας που είχε κατασκευαστεί στα πλαίσια μαθήματος προσανατολισμού της Α τάξης του σχολείου μας. Λεπτομέρειες για τη μακέτα μπορεί να βρει κανείς σε παλιότερο άρθρο εδώ.

Περισσότερα