Ενημέρωση για το πρόγραμμα “Ψηφιακή Μέριμνα”

Επισυνάπτονται μια σειρά από έγγραφα για την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων για το πρόγραμμα “Ψηφιακή Μέριμνα”.

Παρουσίαση έργων μαθητών και ερευνητικής εργασίας

Την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021 παρουσιάστηκαν σε διαδικτυακή εκδήλωση τα αποτελέσματα της ερευνητικής εργασίας και το έργο που κατασκευάστηκε στα πλαίσια της ζώνης δημιουργικών δραστηριοτήτων της Α τάξης. Μελετήθηκαν η ιστορία των νοσηλευτικών ιδρυμάτων της πόλης και κατασκευάστηκε μακέτα ενός από αυτά. Την παρουσίαση μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Διεξαγωγή self test για πανελλήνιες εξετάσεις

Ημερομηνίες διενέργειας των self test:

Ημερομηνία διενέργειας 1ου self test για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ & ΕΠΑΛ: 10/06/2021

Ημερομηνία διενέργειας 2ου self test για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων ΕΠΑΛ : 19/06/2021

Ημερομηνία διενέργειας self test για τους επιτηρητές: 1 φορά την εβδομάδα, 48 ώρες πριν την πρώτη προσέλευσή τους στη σχολική μονάδα.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο παρακάτω έγγραφο:

Συμμετοχή σε δράση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος “Διακόσια χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση”

Στις 2 Ιουνίου 2021 το 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης συμμετείχε στην τριήμερη διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε το ΠΕΚΕΣ ΑΜΘ δια των συντονιστριών εκπαιδευτικού έργου φιλολόγων Άννας Αγγελοπούλου, Μαρίας Ζωγραφάκη και Αικατερίνης Σαμαρά. Η εκδήλωση είχε θέμα ” Διακόσια Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση (1821-2021): Μνήμες και “εικόνες” από το παρελθόν υπό το πρίσμα του παρόντος και με το βλέμμα στο μέλλον”. Το σχολείο εκπροσώπησε με εργασία με τίτλο ” Πρόσωπα της Επανάστασης” η φιλόλογος κα Λαμπάκη Δήμητρα.

Συμμετοχή στο Μαθητικό διαγωνισμό “Διακόσια χρόνια ελεύθερου ελληνικού κράτους. Η συνεισφορά των Ελλήνων της Μακεδονίας και της Θράκης στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα.”

Το 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης συμμετείχε στον διαπεριφερειακό Μαθητικό διαγωνισμό “Διακόσια χρόνια ελεύθερου ελληνικού κράτους. Η συνεισφορά των Ελλήνων της Μακεδονίας και της Θράκης στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα.” με την εκπαιδευτικό Βουζάβαλη Πασχαλίνα και την μαθήτρια της Α τάξης Παπά Πέρσα. Στο διαγωνισμό κατατέθηκαν 77 συμμετοχές από 31 σχολεία της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας και της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με δοκίμια και λογοτεχνικά κείμενα.

Ευχές για τη συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις

Μπορεί ο covid να έβαλε μια οθόνη ανάμεσά μας… στην καρδιά μας όμως θα μείνει πάντα ζωντανή η ανάμνηση της εκπαιδευτικής διάδρασής μας σε όλα τα επίπεδα… Οι γνώσεις που με τόσες θυσίες αποκομίσατε, η αγωνιστικότητα και το ήθος σας μαζί με τις ευχές όλων μας θα σας συνοδεύουν στην πρόκληση των πανελλαδικών που ανοίγεται μπροστά σας… Καλή επιτυχία!

Με όλη μας την αγάπη…

Η διευθύντρια και ο σύλλογος εκπαιδευτικών του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης